Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender Kalender Kalender

ARRANGEMENT ELLER SELSKAP


Ønsker du å arrangere selskap, bursdag, konfirmasjon, bryllup, jubileum...?

Meget god beliggenhet vis á vis Hotell Thon Arena og Scandic i Lillestrøm. - Kort vei til kollektiv trafikk. Det er tilgang gratis parkeringsplasser rett utenfor lokalene for gjestene.


Ifm. Leieforholdet må leietaker fylles ut en liste over de gjestene som skal komme i selskapet. Listen skal inneholde fornavn og etternavn og tlf. nr. og oversendes utleier før leieforholdet starter.


Priser:

Lukkede selskaper: KONFIRMASJON/SELSKAP/JULEBORD eller lignende kr 4.000,- (24 timers leie av lokalene).

Det er dessverre ikke anledning til å leie for utdrikningslag uten tilsyn og dette må avklares på forhånd med utleier før leieforholdet kan godkjennes.


Lokalet er estimert til selskaper +/- 40 deltakere. Lokalene inneholder:

lEnkelt kjøkken m/industri oppvaskmaskin, stekeovn, micro, forrom/mottakelse og garderobe, 100 kvm sal, musikkanlegg, bord og stoler, videokanon, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, dekketøy, servise, glass, kopper


Et depositum vil bli avkrevd på kr. 1.500,- for vask som blir tilbakebetalt til oppgitt bankkonto når

vask og opprydning av lokalene er godkjent etter at leieforholdet er opphørt.


Rengjøring utført av leietaker etter at leie:

Pga. Coronasituasjonen vi nå er inne i setter utleier strenge krav til leietaker og utførelsen av renholdet etter bruk. Ettersom lokalene er i bruk alle dager i uken må det påregnes at leietaker gjennomfører et svært grundig renhold Dette innebærer bl.a. Oveflatedesinfisering av alle kontaktflater, gulv, kjøkken og toaletter.


Tillegg for rengjøring utført av utleier: kr 2.000,- (anbefalt å velge pga. Covid-19 situasjonen)

Utleier kan om ønskelig rengjøre lokalene i etterkant av leieforholdet med eget renholdspersonell. Renholdet gjennomføres da etter definert smitte vask.PS: Det er ikke anledning til å leie lokalene rett i forkant eller i julen, romjulen eller på nyttårsaften og Påsken.


Leiekontrakt lokaler... Til booking av lokaler

Filmen over er fra en utstiling i våre utleielokaler, der lokalene ble leid ut i tilknytning til en interiørmessen rett over veien ift våre lokaler (Norges Varemesse).


Lokalene ble omgjort til show-room for tapeter og interiør


Til booking av lokaler  Leiekontrakt Barnebursdager Mer informasjon